Publisert

Vannfilter holder vannet klart og rent

Vannbeholderne til vanndispenserne kommer med vannfilter som forhindrer utvikling av bakterier, som for eksempel e-coli, i vannet, samt at filteret tilfører mineraler i vannet og sikrer at det forblir klart og friskt.

Renser bort bakterier

En av filterets viktigste oppgaver er å holde vannet fritt for bakterier. Filteret er bygget opp på en slik måte at det ikke skal utvikle seg bakterier i vannet om det blir stående en stund. For eksempel må filteret sikre at det ikke utvikles e-coli bakterier, men at vannet er friskt og trygt til en hver tid. Det er viktig å følge produsentens råd for utbytting av dette filteret slik at det beholder sin effekt og fortsetter og holde vannet rent og trygt uansett hvor lenge det blir stående før man fyller på nytt vann. Filterets oppgave er utrolig viktig for å unngå at vannet er rent og fritt for bakterier.

Sikrer mineraltilskudd og klart vann

En annen funksjon som er viktig med filteret som brukes i vannbeholderne til dispenserne, er å tilføre mineraler til vannet. På grunn av filteret vil vannet alltid smake forfriskende og du får en tilførsel av mineraler som gjør at det også er sundt og godt.

Vannbeholdere som fylles direkte fra springen gjør at man slipper å frakte tunge beholdere til dispenseren til en hver tid, men i stedet kan holde den fylt akkurat når man ønsker det. Vannet forblir garantert fritt for bakterier, som e-coli, på grunn av det ekstremt effektive vannfilteret som følger med beholderen. Dette filteret kan også lett byttes ut slik at det fortsetter å rense vannet slik som det er tiltenkt.

Vannbeholdere som kan fylles direkte fra springen kommer med vannfilter som renser vannet for alle type bakterier, også e-coli, og tilfører i tillegg mineraler som sikrer friskt og klart vann.