Publisert

Miljøvennlig vannbeholder for vanndispenser

Vannbeholder

Med en vannbeholder som man selv kan fylle på til vanndispenseren, får man en ekstra miljøvennlig løsning. Dette gjør at man slipper å kjøpe vannbeholdere fylt med vann og frakte dem selv eller få tilkjørt flere tunge beholdere fulle av vann flere ganger i måneden.

Fyll vannbeholderen fra springen

Bruk en vannbeholder du selv kan fylle til vanndispenseren. På denne måten trenger du aldri å få fraktet tunge vannbeholdere med vann for å kunne fylle på dispenseren. Fyll vannbeholderen rett fra springen i stedet. Vannet holder seg alltid klart og frisk med et aktivt kullfilter i beholderen slik at vannet fra beholderen gir deg en ekstra forfriskning når du trenger det. Dette er bedre for miljøet enn at man skal frakte tunge flasker frem og tilbake til kunder. Dette filteret får man også kjøpt løst slik at det kan byttes om det trengs.

Aktivt kullfilter

Det aktive kullfilteret i vannbeholderen sikrer at vannet alltid smaker deilig og friskt, og er ekstra renset i forhold til vannet som kom fra springen, samt at det smaker enda bedre. Små mineralkuler vil også tilsette vannet en ekstra smak og gjøre at kroppen i tillegg får i seg tilskudd av ekstra og sunne mineraler. En løsning som dette hjemme gjør at vanndispenseren er en engangsinvestering i stedet for at man hele tiden må fylle på vann på dispenseren i form av store beholdere som fraktes rundt med lastebiler som belaster miljøet ekstra. Dette er en miljøvennlig og praktisk løsning som aldri går tom når du enkelt kan fylle på den rett fra springen.

Med en miljøvennlig vannbeholder til dispenseren din går du aldri tom for vann, og i tillegg blir det renset av et aktivt kullfilteret som gjør at det holder seg klart og friskt. Dette er en meget praktisk løsning for hjemmebruk.